Nieuwsberichten

Kelk Witte Donderdag
Kinderwoorddienst Palmzondag en Witte Donderdag Kinderwoorddiensten met Palmpasen en Witte Donderdag
Petruskerk 2014
Actueel 26 maart 2023 Wekelijkse nieuwsberichten
Aardbeving Turkije en SyriŽ
Vastenactie 2023 voor Turkije en SyriŽ De opbrengst van de Vastenactie 2023 is bestemd voor hulp aan slachtoffers van de aardbeving in Turkije en SyriŽ. Er staan collectebussen in de kerk. Het is mogelijk geld over te maken op IBAN-nummer NL 49 RABO 01409 58 312. Het geld gaat via Vastenactie Den haag naar de aardbevingsgebieden.
Kaft boek Sycamore
Father Stephen Wang, Sycamore - Het katholieke geloof in 20 stappen Sycamore - Het katholieke geloof in 20 stappen van Father Stephen Wang -
Poster missionaire parochie
Mini-conferentie 'Missionaire Parochie' Welkom op 25 maart a.s. in Veenendaal voor de miniconferentie Missionaire Parochie. Het thema is: Hier ben ik.
luciani 2019
Gezinsvieringen met Luciani Vanaf maart zingt het koor Luciani elke eerste zondag van de maand weer de eucharistieviering van 11.00 in de Petruskerk. Deze viering wordt er een voor gezinnen.
The Chosen
The Chosen, tv-serie over het leven van Jezus The Chosen is een Amerikaanse tv-serie over de volgelingen van Jezus. Hij beÔnvloedt het leven van elk van de optredende figuren.
Kerk Haghorst Exterieur
Geschiedenis voormalige St.-Josephparochie Haghorst Overzicht van de geschiedenis van de oude St.-Josephparochie in Haghorst
Vuurtoren Ameland
WJD@home In het weekend van 27 t/m 29 januari hebben 70 Nederlandse jongeren deelgenomen aan de Wereldjongerendagen Nederland op Ameland ter voorbereiding op de wereldwijde jongerendagen van 1 t/m 6 augustus in Lissabon, Portugal.
Actie kerkbalans 2023
Actie Kerkbalans 2023 De vrijwilligers kunnen de materialen voor Actie Kerkbalans ophalen in het zaaltje van de Petruskerk op 12 en 15 januari. In onze parochie wordt de actie gehouden tussen 12 en 28 januari.
Maria met het gouden hart, Beauraing
Bedevaarten naar Beauraing en Lourdes Meerdaagse bedevaart naar Beauraing van 6 tot en met 9 mei 2023 en bedevaart naar Lourdes van 7 tot en met 12 februari
Paus Francuscus tijdens het afscheid van Benedictus XV!
Homilie paus Franciscus bij afscheid Benedictus XVI Preek van paus Franciscus bij het afscheid van Benedictus XVI
Bisschop Gerard de Korte
Kerstboodschap bisschop De Korte Bisschop De Korte spreekt zich in zijn kerstboodschap uit over de bescherming van Gods schepping.